Om Stein Thomassen

Oppdatert 23.08.2023.

Person som skjuler ansiktet med en plakat med spørsmålstegn.
Illustrasjon: Anemone123, Pixabay.com

Jeg er nå «pensjonist». Derfor er dette nettstedet mye mer personlig enn tidligere. Men fremdeles påtar jeg meg et og annet oppdrag som kan gjøres fra hjemmekontor. Jeg har også en teknisk spalte i fagbladet Din Hørsel. Og står bak nettstedene TinnitusTips.no og ME-notater.no.

Bakgrunn

De siste 15 årene fram til koronapandemien i 2020 jobbet jeg med undervisning. Hovedsaklig dreide det seg om å lære pensjonister å bruke data. Men jeg har brukt nesten like mye tid på å spre kunnskap om årsaker, virkemåte og behandling av plagsom tinnitus og lydoverfølsomhet, samt andre hørselsrelaterte temaer. Blant annet har jeg forelest om tinnitus hos Unicare Landaasen månedlig gjennom 14 år, og skrevet en bok om håndtering av plagsom tinnitus. Jeg drev også et nettsted kalt tinnitustips.no og en blog kalt høretrøbbel.no. Begge ble avviklet i 2021. Men etter en del forespørsler ble tinnitustips.no gjort tilgjengelig igjen sommeren 2023. I perioden 2010 – 2014 skrev jeg også en del artikler og notiser i Høreluren, medlemsbladet til hørselsforeningen i Oslo.

Før det jobbet jeg som servicetekniker på datautstyr i veldig mange år. Bl.a. var jeg Microsoft Certified System Engineer. Av utdannelse er jeg elektronikkingeniør med hovedfokus på data og bifokus på lydteknikk. Men det er voldsomt mange år siden…

Du kan kontakte meg via epost post@stein2.no eller stein@nettbrev.no.

Ta gjerne en titt på Personvern-siden også.